Наслідки для українських авіакомпаній від включення авіації до європейської системи торгівлі викидами - Штець, В.С. (Економічні інновації, 2013)
Проаналізовано регуляторну політику Європейського Союзу в сфері торгівлі викидами парникових газів, а саме основних елементів Директиви Європейського Союзу 2008/101/ЕС, та її вплив на впровадження економічних інструментів обмеження викидів парникових газів в секторі міжнародної цивільної авіації, зокрема України.