Разные типы устойчивости векторной задачи целочисленной оптимизации: общий подход - Лебедева, Т.Т.; Сергиенко, Т.И. (Кибернетика и системный анализ, 2008)
З'ясовано взаємозв'язок між стійкістю векторної задачі цілочислової оптимізації та стійкістю оптимальних і неоптимальних розв'язків цієї задачі. Показано, що дослідження різних типів стійкості задачі пошуку Парето-оптимальних розв'язків можна звести до вивчення двох множин, що складаються з точок, які стійко належать і стійко не належать множині Парето.