О паралогичности некоторых логических построений - Василик, П.В.; Провотар, А.И. (Кибернетика и системный анализ, 2008)
Проаналізовано деякі математичні визначення та побудови теорії обчислень. Показано їх некоректність, а в деяких випадках суперечливість.