Міжнародна наукова конференція "Лінгвістика: історія, виклики, перспективи" - Огієнко, І.С. (Слов’янський світ, 2013)
9–10 травня 2013 року кафедра болгарської мови Південно-західного університету імені Неофіта Рильського (м. Благоєвград, Болгарія) в навчальному університетському центрі «Бачиново » провела конференцію «Лінгвістика: історія, виклики, перспективи», присвячену 80-річчю від дня народження доктора філологічних наук, професора Славчо Петкова, одного із засновників кафедри.