Гендер і „держава загального добробуту” в країнах Західної Європи - Ященко, В. (Політичний менеджмент, 2008)
Стаття присвячена проблемі досягнення гендерної рівності в процесі розбудови демократичної політичної системи. Використано дані з політичної практики країн Західної Європи.