Правові чинники формування соціально-економічної моделі України - Шемшученко, Ю. (Вісник НАН України, 2001)
Продовжуємо друкувати виступи науковців на конференції «Україна на порозі ХХІ століття: уроки реформ та стратегія розвитку». Перші публікації — у попередньому номері.