Політика екологізації та активізації економічної діяльності суб’єктів господарювання агропромислового комплексу України - Андрєєва, Н.М.; Козловцева, В.А. (Економічні інновації, 2014)
У статті розглянуто змістовне визначення сутності екологізації агропромислового комплексу; встановлено закономірності генезису економічної політики держави в умовах екологізації господарської діяльності в АПК; проаналізовано ринкову політику у досліджуваній сфері; визначено маркетингові орієнтири розвитку АПК.