Джерела з історії Словенії першої половини ХХ ст.: колекція документів та спогадів у зібранні Школи слов’янських та східноєвропейських студій при Університеті м. Лондон - Мальшина, К.В. (Історичний архів. Наукові студії, 2011)
Розглянуто документи та спогади словенських діячів політики та культури, а також біженців, у зібранні бібліотеки Університету м. Лондон, що складають комплекс джерел з історії Словенії першої половини ХХ ст. Проведено аналіз за змістовно- хронологічним критерієм, джерела поділені на документальну та наративну групи, виділено періоди історії Словенії, які висвітлюються в розглянутих джерелах.