Дифференциальные включения с производной Хукухары - Комлева, Т.А.; Плотников, А.В. (Інститут математики НАН України, 2007)
Введено два типи диференціальних включень з похідною Хукухари і розглянуто їх властивості. Для диференціального включення другого типу наведено різні означення розв'язку та доведено теореми існування звичайного розв'язку і компактність їх множини.