Робота з науковою молоддю в НАН України (Вісник НАН України, 2001)
Президія НАН України розглянула на своєму засіданні питання про стан роботи з науковою молоддю і заходи щодо залучення та закріплення молодих науковців в установах НАН України. З доповіддю з цього питання виступив віце-президент НАН України, голова Комісії по роботі з молоддю НАН України академік В. Д. Походенко.