З історії відділу лексикології та комп’ютерної лексикографії - Самойлова, І. (Лексикографічний бюлетень, 2004)
Під такою назвою структурний підрозділ Інституту української мови НАН України, співробітники якого працюють над проблемами лексикології, традиційної та комп’ютерної лексикографії, фразеології, фразеографії, функціонує з 2002 р.