«Кіносценарій» і «Кіновербальний твір»: диференціація термінопонять - Іващенко, В.; Вайно, М. (Лексикографічний бюлетень, 2004)
У статті йдеться про диференціацію термінопонять «кіносценарій» (давноусталеного) і «кіновербальний твір» (нововведеного авторами дослідження). Розглядається взаємодія цих понять на рівні структурно-системних відношень та семантичних ознак смислової організації термінів.