Ілюстративний матеріал, його склад та розташування в академічному "Українсько-російському словнику” - Федоренко, Т. (Лексикографічний бюлетень, 2006)
Запропоновано принципи ілюстрування реєстрових одиниць Українсько-російського словника: визначено типові мовні контексти, способи подавання ілюстративного матеріалу, його склад та розподіл у межах словникової статті.