Релаксаційні властивості полімерних електролітів на основі триблоккополімерів ПЕО-ППО-ПЕО - Клепко, В.В.; Жигір, О.М. (Інститут хімії високомолекулярних сполук НАН України, 2008)
Проведені дослідження релаксаційних властивостей полімерних електролітів на основі триблоккополімерів ПЕО-ППО-ПЕО та LiClO4. Показано, що концентраційна залежність часів релаксації провідності має екстремальний характер. Виявлено вплив вільного об’єму на процес переносу заряду в полімерних електролітах ПЕО-ППО-ПЕО/LiClO4. Показано, що такі системи можна віднести до "фрагільних".