Вплив природи та кількості децил(мет)акрилату в кополімерах з метилакрилатом на властивості водних дисперсій і полімерів - Волошинець, В.А.; Коваленко, Т.П. (Інститут хімії високомолекулярних сполук НАН України, 2008)
Вивчено кінетику емульсійної гомополімеризації метилакрилату та кополімеризації метилакрилату з децил(мет)акрилатом. Синтезовано кополімерні дисперсії метилакрилату з децил(мет)акрилатом із вмістом останнього до 25 % мас. Досліджено вплив природи та кількості децил(мет)акрилату у кополімерах на властивості водних дисперсій і кополімерів, одержаних з них.