Принципи лексикографічного опрацювання сталих висловів (на матеріалі «Російсько-українського словника» за редакцією А.Кримського й С.Єфремова та білоруських словників 20–30-х рр. XX ст. ) - Скопненко, О. (Лексикографічний бюлетень, 2008)
У статті розглянуто підходи українських і білоруських словникарів 20 – 30-х рр. ХХ ст. до лексикографічного опису сталих висловів. Найповніше сталі вислови серед аналізованих джерел представлено в «Російсько- українському словнику» за редакцією А. Кримського й С. Єфремова.