Порівняння об'єднаних каталогів RSC(GAOUA)05 C 03 та RSC(PUL)06 C 02 з реалізацією Міжнародної небесної системи відліку ICRF - Болотін, С.Л.; Литвин, С.О. (Кинематика и физика небесных тел, 2010)
Одним із шляхів удосконалення нової реалізації Міжнародної небесної системи відліку є створення об’єднаних каталогів положень радіоджерел. Пропонується новий метод обчислення зовнішніх похибок каталогів радіоджерел та коефіцієнтів їхньої кореляції. Порівнюються об’єднані каталоги радіоджерел, створені в ГАО НАНУ та ГАО РАН, між собою та з реалізацією Міжнародної небесної системи відліку.