Явище концептуальної багатозначності в українській філологічній термінології (фрагмент аналізу) - Лящук, Н. (Лексикографічний бюлетень, 2010)
У статті введено й заналізовано поняття концептуальної багатозначності терміна, не зафіксоване в лексикографічних джерелах. Розкрито лінгвокогнітивні механізми формування явища концептуальної неоднорідності значення терміна, і філологічного зокрема. Наведено уривки метамовлення, що ілюструють концептуальне вживання терміноодиниць. Ключові слова: термінологія, концептуальна багатозначність, полісемія, термін, дефініція.