Антифрикційні властивості полікомпонентних композицій на основі хімічно-модифікованої ріпакової оливи під час мащення пари ароматичний поліамід – сталь - Сіренко, Г.О.; Мідак, Л.Я.; Кузишин, О.В.; Кириченко, Л.М.; Кириченко, В.І. (Інститут хімії високомолекулярних сполук НАН України, 2008)
Досліджено залежність інтенсивності зношування пари ароматичний поліамід - сталь від вмісту компонентів мастильної композиції на основі хімічно-модифікованої ріпакової оливи.