Новий словник епітетів української мови - Єрмоленко, С. (Лексикографічний бюлетень, 2009)
У статті йдеться про засади створення «Нового словника епітетів української мови» (автори С. П. Бибик, С. Я. Єрмоленко, В. І. Єрмоленко). Словник значно доповнено за рахунок нових заголовкових слів та збільшення кількості узгоджених означень до всіх заголовкових слів. Розширено сполучуваність заголовкових іменників із прикметниковими словам. Нова структура словникової статті виокремлює епітети, що вживаються в структурі порівняння, а також епітети у структурі метафори.