Наукові школи Інституту органічної хімії - Кальченко, В.І. (Вісник НАН України, 2014)
Цього року виповнюється 75 років від дня заснування Інституту органічної хімії НАН України — одного з провідних наукових закладів Національної академії наук України. За цей період учені Інституту зробили вагомий внесок у скарбницю світової науки. Про наукові школи, започатковані видатними хіміками-органіками — співробітниками Інституту, йдеться у цій статті.