УФ- та ІЧ-спектроскопічні дослідження взаємодії 3-(5-метил-1,2,4-триазоло[4,3-а]хінолін)пропанової кислоти з біометалами - Коваленко, Д.С.; Луганська, О.В.; Омельянчик, Л.О.; Бражко, О.А.; Наріжна, О.М. (Інститут молекулярної біології і генетики НАН України, 2008)
За допомогою методу УФ-спектроскопії досліджено взаємодію між катіонами металів і 3-(5-метил-1,2,4-триазоло[4,3-а]хінолін)пропановою кислотою, що підтверджує неасоціативний характер взаємодії. Для спектрів поглинання утворених сполук спостерігається відхилення від закону адитивності. Це свідчить про утворення ковалентного зв'язку між металом і лігандом.