Исследование влияния леса на характеристики ливневого стока рек Закарпатья - Киндюк, Б.В. (Культура народов Причерноморья, 2003)
В статті розглянуто особливості розподілення максимальних модулів зливового стоку в залежності від лісистості басейнів та структури річкової мережі. Показано, що лісистість є головним домінуючим фактором, що знижує модулі стоку.