Ізокумарини. Методи синтезу - Туриця, А.; Обушак, М.; Матійчук, В. (Праці наукового товариства ім. Шевченка, 2010)
Розглянуто праці, які стосуються способів одержання похідних ізокумарину та їхніх 3,4-дигідроаналогів. Обговорено синтетичні можливості і практичне застосування різних методів. Ключові слова: ізокумарини, 3,4-дигідроізокумарини, синтез.