Розроблення науково-проектної документації по м. Суми - Вечерський, В.В. (Сіверщина в історії України, 2013)
Стаття присвячена підсумкам розроблення науково-проектної документації по м. Суми у 2011 р. під керівництвом автора статті. Тоді було скориговано історико-архітектурний опорний план м. Суми як складову нового генерального плану цього міста. У складі цієї роботи заново визначено межі й режими використання територій пам’яток, зон охорони пам’яток та вперше встановлено межі й режими використання історичних ареалів м. Суми.