Глухівщина та її люди в полі зору Олеся Гончара - Терлецький, В.В. (Сіверщина в історії України, 2013)
В статті розглядаються питання уваги і глибокого чуйного відношення Олеся Гончара до осіб, пов’язаних з Глухівщиною: допомоги їм на ниві красного письменства та в житті.