Новые подходы к лечению пациентов с контузионной травмой органа зрения - Баринов, Э.Ф.; Сухина, Л.А.; Голубов, К.Э. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
Робота присвячена питанню підвищення можливостей реабілітації паціентів з контузійною травмою ока. На підставі аналізу показників: швидкості змін товщини рогівки,функціонального стану сітківки, стану ендотелію рогівки доведено позитивний вплив використання в перші дні після пошкодження ендогенного фосфокреатинину (Неотон) на функціональні наслідки травми.