Цитоморфометрические показатели пародонта после имплантации у ортопедических больных на фоне язвенной болезни желудка и 12-ти перстной кишки - Непрелюк, О.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
У статті проведено дослідження цитоморфометричних показників пародонта у ортопедичних пацієнтів після імплантації на тлі виразкової хвороби шлунка і 12-ти палої кишки. Доведено негативний вплив на процеси репарації супутньої патології, обгрунтовано застосування препарату «ЕРБІСОЛ ®» як препарату, що прискорює процеси рапараціі.