Система точного часового ведення телескопа - Карбовський, В.Л.; Клещонок, В.В. (Кинематика и физика небесных тел, 2011)
Для реалізації можливостей ПЗЗ-спостережень виготовлено систему точного часового ведення телескопа. Програмно-апаратний комплекс дозволяє керувати системою у двох режимах: автономному та під керуванням персонального комп’ютера.