Шосткинщина у 1932-1933 роках - Почтовая, О.А. (Сіверщина в історії України, 2011)
В статті відображений складний період розвитку Шосткинщини у 1932-1933 роках. Основними джерелами для написання статті слугували архівні дані та респонденти, які пам’ятають лихоліття 30-х рр. ХХ ст.