Вплив відпалу на фазові і структурні зміни у тонких плівках AIVBVI - Фреїк, Д.М.; Кланічка, Ю.В.; Куницький, Ю.А. (Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології, 2009)
Досліджено вплив відпалу в атмосфері кисню на хемічний і фазовий склади, реальну структуру плівок халькогенідів олива і телуриду цини. Виявлено, що деґрадаційні процеси визначаються як станом кристалічної структури, так і температурою та часом відпалу плівок.