"Масові переселення" етнічних груп у Боснії і Герцеговині після завершення бойових дій у 1996 р. - Забара, В.В. (Історичний архів. Наукові студії, 2012)
Виявлено причини та наслідки масових переміщень етнічних груп у Боснії та Герцеговині після завершення громадянської війни 1992-1995 рр. Розглянуто зміни в етнічній структурі певних районів Боснії та Герцеговини. Вивчено причини, хід та наслідки масових етнічних процесів після закінчення громадянської війни.