Анализ частоты возникновения гнойно-воспалительных осложнений при эндопротезировании тазобедренного сустава в зависимости от вида фиксации импланта - Андрианов, М.В.; Драницкий, И.А.; Озеров, К.И. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
Були проаналізовані історії хвороб пацієнтів з гнійними ускладненнями ендопротезування, госпіталізованих в кістково-гнійне відділення 6ГКБ м.Сімферополя протягом 2008-2012 рр. Виявлено вплив способу фіксації ендопротеза на частоту виникнення гнійних ускладнень ендопротезування.