Применение блокируемых фиксаторов для синтеза длинных костей - Могилевский, А.А.; Ткач, А.В.; Калафатов, Э.М.; Марчук, Д.Л. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
У даній статті розглянутий наш досвід застосування фіксаторів, що блокуються, у 161 пацієнта. На підставі проведеного аналізу ми рахуємо варіант вибору при діафізарних переломах стегна є інтрамедуллярний остеосинтез, що блокується.