Генетические аспекты нарушения липидного обмена при ишемическом инсульте - Самохвалова, В.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
У статті описані генні механізми порушення ліпідного обміну, що призводять до розвитку атеросклеротичного процесу у церебральних судинах.