Клинические и лабораторные особенности случая атаксии - телеангиэктазии - Прилуцкий, А.С.; Прилуцкая, И.А.; Ткаченко, К.Е.; Кит, А.М. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
Описаний випадок атаксії-телеангіектазії (A-T) у хлопчика 4-х років мав досить типовий перебіг. Поряд з такими характерними проявами як мозочкова атаксія та телеангіектазії склер мали місце досить виражені зміни в імунному статусі. Проте, замість типової злоякісної пухлинної патології мала місце доброякісна пухлина – гемангіома калитки.