Клиническая оценка осложнений в ортопедической стоматологии при протезировании несъемными конструкциями - Северинова, С.К.; Жиров, А.И.; Жирова, В.Г.; Шаблий, В.Ф. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
У статті представлені результати вивчення поширеності дефектів твердих тканин зубів за статистичною звітністю МОЗ АРК за 2010–2012 рр. і даними власних клінічних обстежень пацієнтів. Виявлені найбільш характерні клінічні ускладнення, що виникли при протезуванні різними видами коронок, у віддалені строки спостереження. Кількість ускладнень обумовлює необхідність застосування сучасних конструкцій зубних протезів і способів профілактики.