Спаечная болезнь брюшины: настоящее и будущее проблемы - Костырной, А.В.; Гройзик, К.Л.; Мустафаева, С.Р. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
Дослідження відображає оглядовий матеріал у рамках можливого отримання і культування стовбурових клітин, особливостей їх використання в абдомінальній хірургії. Розглядається можливість застосування стовбурових клітин, отриманних їз жірової тканини, в лікуванні і профілактиці спаечної хвороби очеревини.