Стійкість узагальненого неперервного розв’язку задачі з вільними межами для сингулярної квазілінійної гіперболічної системи - Кирилич, В.М. (Інститут прикладних проблем механіки і математики ім. Я.С. Підстригача НАН України, 2008)
Доведено неперервну залежність від вихідних даних узагальненого неперервного розв'язку задачі з внутрішніми вільними межами для сингулярної квазілінійної гіперболічної системи рівнянь першого порядку.