До історії українського козацького руху в еміграції: листи Івана Полтавця-Остряниці до Адольфа Гітлера - Бурім, Д.В. (Історичний архів. Наукові студії, 2013)
Розглянуто діяльність Українського козацького руху в еміграції. Опубліковано листи Івана Полтавця-Остряниці до Адольфа Гітлера, які зберігаються у Федеральному архіві ФРН.