Історіографія економічних і соціальних перетворень на західноукраїнських землях у повоєнний період - Мищак, І.М. (Питання історії науки і техніки, 2010)
У статті проаналізоване висвітлення в українській радянській і сучасній історіографії соціально-економічних перетворень на західноукраїнських землях у другій половині 40-х - початку 50-х років ХХ століття.