Церковне історико-археологічне товариство Таврійської єпархії - Каліновський, В.В. (Питання історії науки і техніки, 2010)
У статті розглянуто становлення першої в Криму церковно-археологічної організації - Церковного історико-археологічного товариства Таврійської єпархії. Виявлено коло його учасників, відбиті принципи роботи установи і її музею. Досліджено історію створення Товариства.