Системи підтримки прийняття рішень типу Ситуаційних центрів. Вклад ІПММС НАН України - Кузьменко, Г.Є.; В’юн, В.І.; Литвинов, В.А. (Інститут проблем математичних машин і систем НАН України, 2007)
Розглянуто внесок вчених ІПММС НАНУ в теорію і практику створення систем підтримки прийняття рішень типу Ситуаційніцентри, відмічені найбільш значні результати, досягнуті в інституті в цьому напрямку: система «Рада», Ситуаційний центрМіністерства оборони. Показані «піонерські» роботи фахівців інституту в цьому напрямку у складі СКБ ММС ІК АН УССР іперспективи розвитку цього напрямку. Іл.: 15. Бібліогр.: 39 назв.