Дослідження фотометричної системи київського інтернет-телескопа - Андрук, В.М.; Решетник, В.М.; Романюк, Я.О.; Клещонок, В.В.; Хатько, І.В.; Яценко, А.І.; Самойлов, В.С. (Кинематика и физика небесных тел, 2012)
Для дослідження фотометричної системи київського інтернет-телескопа виконано ПЗЗ-спостереження в BVRI-смугах ділянки неба у скупченні M67 (NGC 2682).