Проблеми методології етнографічного вивчення міської культури: постановка питання - Стоянова, Г.М. (Чорноморський літопис, 2011)
Розглянуто основні проблеми етнографічного вивчення міської культури. Зазначені основні методологічні підходи етнографічного дослідження міста. Окреслені аспекти, на які необхідно звернути увагу при етнографічному дослідженні міської культури.