Дослідження фізичних властивостей небесних тіл за допомогою неперервних базисних функцій на прикладі Місяця - Нікулішин, В.І. (Кинематика и физика небесных тел, 2014)
Розглядається методика дослідження гравітаційного поля Місяця на основі неперервного вейвлет-перетворення. Отримані спектральні характеристики використовуються для пояснення відмінностей між масконами видимої та невидимої сторони Місяця.