Міжнародна конференція «Філософія у демократичному світі. Актуальні проблеми гуманатарної співпраці» (Інститут філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України, 2009)
Інформаця про конференцію, яка відбулась у Москві 13—14 листопада 2008 року за підтримки Президії Російської академії наук, Російського гуманітарного наукового фонду та Міждержавного фонду гуманітарної співпраці держав-учасниць СНД