Механізм формування системи стратегічного управління розвитком промислового підприємства - Харченко, В.А. (Економіка промисловості, 2014)
Розкрито механізм формування системи стратегічного управління розвитком: досліджено його компоненти (мета, завдання, засоби, методи і керовані елементи), обґрунтовано ціль і завдання за базовими і підтримуючими механізмами, встановлено основні взаємозв’язки між базовими механізмами формування системи, завданнями і функціями побудови системи.