Наукова конференція по індустріальній спадщині в культурі і ландшафті - Тютюнник, Ю.Г. (Питання історії науки і техніки, 2008)
1 – 4 жовтня 2008 року у місті Кривому Розі на базі географічного факультету Криворізького державного педагогічного університету було проведено Третю міжнародну наукову конференцію «Індустріальна спадщина в культурі і ландшафті», як прийняла естафету від Другої всеукраїнської конференції з аналогічною назвою (Київ, 2007).