Шановні колеги! (Питання історії науки і техніки, 2008)
Повідомляємо, за розпорядженням Президії Національної Академії наук України № 408 від 15.06.2007 р. в Центрі пам’яткознавства НАН України і УТОПІК з 01.09.2008 р. почала діяти аспірантура, де передбачається підготовка спеціалістів із відривом від виробництва та без відриву від виробництва за спеціальністю 26.00.05 – музеєзнавство. Пам’яткознавство.